top of page

"Dakwerken volgens de regels van de kunst"

DE.VA.BO. uit Waregem (bij Kortrijk) is dé partner voor al uw dakwerken. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van diverse dakbedekkingen op nieuwbouwingen en bestaande woningen, dit zowel voor de particuliere als professionele klant.

Nieuwbouw en renovatie

Of het nu gaat om een nieuwbouw- of renovatieproject, de deskundige vaklui van DE.VA.BO. staan klaar om uw dak te plaatsen met leien of tegelpannen. We staan u bij van A tot Z, van offerte tot oplevering van de werkzaamheden.

Alle dakbedekkingen

Wij zorgen er voor dat alles netjes geplaatst wordt. Kies uw favoriete dakbedekking uit een ruim gamma: natuurleien, kunstleien, boomse pannen, tegelpannen, nieuwe pannen en recuperatiepannen.

Schaliedekkers

Onze schaliedekkers voeren de werken tot in de puntjes uit. U kan kiezen uit kunstleien of natuurleien.

Kunstleien worden gebruikt voor zowel nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten. Een oude woning kan gerenoveerd worden door zowel dak als gevel in te pakken met leien.

Natuurleien worden meest gebruikt voor meer residentiële projecten of klassieke villa’s.

Verder zorgen wij ook voor het uitbekleden van zijkanten van dakkapellen, torenwerken, enz.

Zink- en koperwerken

Ook voor het uitbekleden van bakgoten, hanggoten, en regenafvoeren kan u bij De.va.bo terecht.

U heeft de keuze uit koper of zink, dit naargelang het type dakbedekking.

Bij oudere woningen staan wij ook in voor het vernieuwen van de zink- of koperwerken.

Nieuw en recuperatiemateriaal

De.va.bo. werkt met gerenomeerde merken waaronder Kormic, Eternit, Monier, Terreal, Cupa, enz. Vraag naar onze referenties in de buurt.

Wenst u uw woning een landelijke of cottage look te geven ? Dan zijn recuperatiematerialen de juiste keuze. We werken met een vaste leverancier, nl Recupan. Dit om een optimale prijs/kwaliteitverhouding te garanderen. De materialen kunnen ter plaatse door de klant gekozen worden. Vraag ook hier naar onze talrijke referenties.

Streven naar perfectie

Kwaliteit en klantentevredenheid draagt DE.VA.BO. uit Waregem (bij Kortrijk) hoog in het vaandel. De absolute perfectie bereiken is ons doel. Daarom wordt er steeds nauwkeurig gewerkt, volgens de regels van de kunst.

Dakwerker gezocht … én gevonden!

Zoekt u een kwaliteitsvolle en ervaren dakwerker voor de nieuwbouw of renovatie van uw woning in de regio Waregem-Kortrijk (West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen)? Laat u verbazen en contacteer DE.VA.BO. vandaag nog. Met reeds 30 jaar ervaring in het vak, beschikken wij over de nodige ervaring en staan wij u bij met deskundig advies op maat.

Vraag uw vrijblijvende en gedetailleerde offerte aan via onze contactpagina.

DE.VA.BO. NV

West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Dakwerken & bouwmaterialen in de regio Kortrijk - Waregem

DE.VA.BO.

Op zoek naar bouwmaterialen? Dan moet u bij ons zijn!

bottom of page