top of page

"Devabo: duurzame zink- en koperwerken (West-Vlaanderen) die uw dak doen schitteren"

Moeten uw dakgoten hersteld of vernieuwd worden? Of is uw dak toe aan een nieuw laagje dakbekleding om zo de toekomst veilig tegemoet te gaan? Neem snel contact op met Devabo, uw specialist in zink- en koperwerken.

Zinkwerken in West-Vlaanderen

 

Zink is een bijzonder duurzaam product voor uw dak en woning. Dankzij de zinkwerken van Devabo, geniet u jarenlang van perfect beklede en geplaatste dakgoten en bakgoten. Maar wist u dat ons team ook gespecialiseerd is in staande naad zinkwerk?

 

Staande naad zinkwerk is een enorme troef voor uw woning. Deze dakbekledingstechniek geeft uw dak een moderne, onmiskenbare uitstraling. Bovendien weerstaat het de weerselementen moeiteloos.

Zink staande naad Waregem

Een zinken dak met staande naad is een goed idee voor elk dak, ongeacht de vorm. Zink kan immers in allerlei lengtes, breedtes, hoogtes en vormen gebruikt worden. Wist u dat een zinken dak vrijwel géén onderhoud vereist?

Wanneer u toe bent aan nieuwe laag zink, is de oude laag bovendien perfect recycleerbaar. U kiest dus voluit voor stevigheid, duurzaamheid én een groene dakbedekking.

Koperwerken voor uw dakgoten

Wilt uw dakgoot herstellen of dakgoot vernieuwen? Dan kunt u ze met koper een oogstrelend accent geven. Dankzij dit nobele materiaal springt de stijlvolle uitstraling van uw woning meteen in het oog.

De experts van Devabo realiseren al uw koperwerken zoals het hoort: volgens de regels van het vak én volgens de gemaakte afspraken.

Dakgoot vernieuwen, dakgoot vervangen of een zinken dak laten plaatsen in West-Vlaanderen? Vraag snel uw gratis offerte aan!

West-Vlaanderen

Oost-Vlaanderen

Bekleden van gevels met natuurleien, kunstleien, sidings & tegelpannen in Waregem

DE.VA.BO.

Wij zijn uw ervaren specialist in gevelbekleding!

bottom of page